Congaz

Sin gaz of con gaz? Jij kiest !

Wij zijn een groep strategische adviseurs/consultants die geloven in de kracht van wendbare, betrokken organisaties met lef.  Daarom helpen we hen graag de uitdagingen van morgen aan te gaan. Ieder van ons staat voor een persoonlijke toets en een kenmerkende stijl, maar onze aanpak is altijd sprankelend, dynamisch, positief en sociaal betrokken – met een twist. 

Neem contact op
lara donners

 Ik hou van ideeën. Deze omzetten in tastbare resultaten is mijn ding, weze het in interactieve bijenkomsten, een HR project of mijn werk voor Exchange vzw. Afwisseling en tempo maken me blij. Ik verbind graag mensen en leer graag bij. Ik geloof in ‘HR can be fun too’, dat alles met elkaar verbonden is. 
En, dat toeval dus niet toevallig is.
Lara is heden de enige partner die Congaz nog steeds als merknaam gebruikt.

karen peirens

Karen heeft een passie voor mensen en ziet graag de ‘twinkel in hun ogen’ : wanneer ze doen wat ze graag doen en zeker zijn dat dit waarde zal toevoegen, het leven beter, gemakkelijker of comfortabeler zal maken. Ze verbindt ‘hart & hard’. Haar facilitatie is gestructureerd rond 3 topics : de toekomst aligneren, een team vleugels geven, waardecreatie. Ze richtte hiervoor Jungo op.
As for the future,
your task is not to
foresee it
but to enable it
- Antoine de Saint Exupéry

> www.jungo.be
INGRID DE CLERCQ

Ingrid De Clercq, medeoprichter van OUZIA, helpt organisaties creatiever, ondernemender en vernieuwender te worden. Bovendien vertelt ze hen hoe deze concepten te verankeren in hun processen en cultuur. OUZIA reikt zijn klanten een structuur aan om problemen creatief op te lossen. Een methode die eenvoudig genoeg is om door iedereen binnen de organisatie te worden gebruikt en geavanceerd genoeg om gedurfde uitdagingen aan te gaan. 

> www.ouzia.eu
THOMAS GEUSENS

Thomas adviseert organisaties en teams die met employee empowerment en innovatie aan de slag willen. Als doorwinterde facilitator brengt hij een stevige brok ervaring aan boord; als nerd en jonge vader zorgt hij voor vernieuwende inzichten en tools in digitalisering en het nieuwe werken. Hij heeft een hart voor projecten met sociale impact en richtte o.a. mee Streetwize op.

> www.revolve.be

GET IN TOUCH

Lara Donners
Beveren-Waas
+32 473 95 95 35
lara.donners@congaz.be
 
BE 0867.200.190