team

Congaz

Sin gaz of con gaz? Jij kiest !

‘Connecting the dots’ is ook samenwerken met anderen. Wij geloven in de kracht van wendbare, betrokken organisaties met lef.  Daarom helpen we hen graag de uitdagingen van morgen aan te gaan. Ieder van ons staat voor een persoonlijke toets en een kenmerkende stijl, maar onze aanpak is altijd sprankelend, dynamisch, positief en sociaal betrokken – met een twist. 

Neem contact op
lara donners

 Ik hou van ideeën. Deze omzetten in tastbare resultaten is mijn ding, weze het in interactieve bijenkomsten, een HR project of mijn werk voor Exchange vzw. Afwisseling en tempo maken me blij. Ik verbind graag mensen en leer graag bij. Ik geloof in ‘HR can be fun too’, dat alles met elkaar verbonden is. 
En, dat toeval dus niet toevallig is.

www.congaz.be
karen peirens

Karen heeft een passie voor mensen en ziet graag de ‘twinkel in hun ogen’ : wanneer ze doen wat ze graag doen en zeker zijn dat dit waarde zal toevoegen, het leven beter, gemakkelijker of comfortabeler zal maken. Ze verbindt ‘hart & hard’. Haar facilitatie is gestructureerd rond 3 topics : de toekomst aligneren, een team vleugels geven, waardecreatie. Ze richtte hiervoor Jungo op.
As for the future,
your task is not to
foresee it
but to enable it
- Antoine de Saint Exupéry

www.jungo.be
INGRID DE CLERCQ

Ingrid De Clercq, medeoprichter van OUZIA, helpt organisaties creatiever, ondernemender en vernieuwender te worden. Bovendien vertelt ze hen hoe deze concepten te verankeren in hun processen en cultuur. OUZIA reikt zijn klanten een structuur aan om problemen creatief op te lossen. Een methode die eenvoudig genoeg is om door iedereen binnen de organisatie te worden gebruikt en geavanceerd genoeg om gedurfde uitdagingen aan te gaan. 

www.ouzia.eu
BRECHTJE DESPLENTERE

Brechtje is de oprichter van plantrekkers. Meer dan 80 procent van alle groeiprojecten faalt door een gebrek aan relevantie, ownership of snelheid. Daar brengen plantrekkers verandering in. Als project ondernemer brengt Brechtje energie en daadkracht in projecten of organisaties. Ze zet een versnelling op groeiplannen.

www.plantrekkers.nu

GET IN TOUCH

Lara Donners
Beveren-Waas
+32 473 95 95 35
lara.donners@congaz.be
 
BE 0867.200.190