Getuigenissen

We deden een beroep op Lara voor het in elkaar steken van een online event met al onze personeelsleden. Op technisch vlak gaf het ons comfort/rust om met iemand met ervaring aan de slag te kunnen gaan. Ook inhoudelijk was Lara top: ze dacht mee en voelde heel goed aan wat tijdens een event kan ‘werken’ en wat ook anders of beter kan. En tegelijk verloor ze de regie niet uit het oog door aan te geven wanneer we creatief konden zijn en wanneer het tijd was om te testen…

Het resultaat: aangenaam verraste personeelsleden die met de glimlach terugdenken aan het event!

Tom Kesenne HR Manager Mutas

Digitale Mastermind tijdens onze Mashup

Het was heel fijn om de methode te leren kennen en te doen. Het is duidelijk dat de methodiek goed werkt om focus in de discussie te houden én ervoor te zorgen dat iedereen iets bijleert.

Kirsten Van der Stappen – Leuven Mindgate | Mashup by Exchange

 

In het midden van de pandemie, voelde ik echt dat ik een ‘time out’ nodig had met mijn team. Ons communicatieteam was overbelast en ik wilde mijn enthousiaste collega’s helpen om samen als team de uitdagingen die voor ons lagen beter aan te kunnen. Het was duidelijk dat ik wat ondersteuning nodig had bij het faciliteren van deze dagen. Lara was in staat om ons 2 sessies te geven waarin we hebben verhelderd, gediscussieerd, gelachen en nieuwe manieren van werken hebben ontwikkeld. Op het einde schakelden we zelfs over naar een online setting waarin we letterlijk jongleerden met ballen en lachten met ‘neushoorns uit het bad halen’. We hebben hard gewerkt en het voelde goed. Zeer tevreden met de inzichten voor mijn team en een tastbare weg vooruit.

Inge van de Wiele, AG Insurance

Lara en Julie begeleidden ons in het opzetten en uitvoeren van discussiegroepen over hybride werken met collega’s uit de hele organisatie. Samen legde we de basis voor het toekomstige kader voor hybride werken bij Lantis.  Samengevat : flexibele co-creatie !

Caroline Vanwanseele – HR Director Lantis

Vanuit mijn HR rol wou ik graag een discussie begeleiden in het management team. Het betrof een HRtopic en de kans dat ik snel mee IN de discussie zou gezogen worden, was heel groot. Samen met Lara stelde ik een scenario op waardoor het met lukte om in de rol van facilitator te blijven… het managementteam voerde een waardevol gesprek en ik had de nodige input om verder te kunnen !

Chris Horemans – HR Manager 

Van Lara leerde ik dat energizers leuk zijn, en ook echt bedoeld om deelnemers ‘in de juiste energie’ te krijgen : focus, connectie, luisteren,… Niet mijn eigen woordgebruik, maar wel een handige vraag om te bepalen hoe we starten.  

Brechtje Desplentere – Plantrekker

Mastermind

Geïnspireerd door enkele handvaten op andere vragen die toch voor mezelf nuttig zijn. Getriggerd door de uitdagingen van enkele deelnemers. Boeiend om een uur even de mind open te zetten !

Steven Michiels – Common Ground

Een gedreven HR professional die doortastend en met creativiteit aan de slag gaat. Ze slaagde erin om patronen in vraag te stellen en (mentale) ruimte te creeren zodat we de fundamenten van een duurzaam HR beleid konden leggen. 

Arnoud Den Hoedt, General Manager, Agidens Process Automation

 

We werkten samen op een jobclassificatie project voor een Vlaamse overheidsorganisatie. Met haar algemene HR achtergrond kan ze de verschillende fazes van een lang en breed project vormgeven. Met haar facilitatie vaardigheden slaagt ze erin om de nodige betrokkenheid van het management te bekomen. Ondertussen verstevigt ze ook de klantrelatie. Toppie !

Stéphanie Volders, senior manager KPMG Advisory – Business design & optimisation

Ik was erg tevreden over onze teambuilding van een halve dag. Een leuke en betekenisvolle ervaring. Het was duidelijk dat Lara ervaren is in dit soort sessies, mijn team was heel enthousiast.

Johan Van Thielt, Team Lead Project Management BSU, KBC

GET IN TOUCH

Lara Donners
Beveren-Waas
+32 473 95 95 35
lara.donners@congaz.be
 
BE 0867.200.190