Mastermind

Mastermind is :
Een eenvoudig uitgangspunt

Samen weten we meer !

Doordat iedereen meedoet vanuit zijn eigen/ander perspectief worden verschillende oplossingen aangereikt voor één uitdaging.

Wij zorgen voor een zorgvuldige selectie van de deelnemersgroep.

Hoe gaan we precies aan de slag ?

Elke Mastermindgroep omvat vijf ochtendsessies, waarvan er elke maand één plaatsvindt. Bij elke sessie gooit elke deelnemer zijn uitdaging in de groep, die er in overleg één uitpikt. Dit wordt de ‘hot seat’ Via een strikt proces, een strakke timing en concrete acties diepen we verschillende aspecten uit en gaan de vier Masterminds op zoek naar antwoorden en oplossingen.

 

Een startpunt

Wat nu als jouw uitdaging niet geselecteerd wordt? No worries: Mastermind is een startpunt, geen eindpunt. Het doel is elkaar te triggeren, te inspireren en samenwerking te stimuleren. Het gaat om netwerkuitbreiding, kennisdeling en een geïntegreerde manier van denken, om samen te groeien.

 

Een flexibel format

Hieronder vind je ons open aanbod. Op vraag passen we onze formule aan, werken we binnen de beslotenheid van je organisatie of ontwikkelen we sessies op basis van alternatieve thema’s die jij zelf aanreikt

Getuigenissen

Digitale Mastermind tijdens onze Mashup

Het was heel fijn om de methode te leren kennen en te doen. Het is duidelijk dat de methodiek goed werkt om focus in de discussie te houden én ervoor te zorgen dat iedereen iets bijleert.

Kirsten Van der Stappen – Leuven Mindgate | Mashup by Exchange

 

Mastermind

Geïnspireerd door enkele handvaten op andere vragen die toch voor mezelf nuttig zijn. Getriggerd door de uitdagingen van enkele deelnemers. Boeiend om een uur even de mind open te zetten !

Steven Michiels – Common Ground

Thema-formule

Kies uit één van onderstaande thema’s

Marktontwikkeling

People

Organisatie transformatie

Heeft jouw organisatie groeiambities? Is marktontwikkeling dé uitdaging voor 2021? Dan is deze Mastermind-groep jouw uitgelezen klankbord.

Is people management of people managers ondersteunen, jouw hoofdfocus? Kijk dan eens mee over het muurtje in deze groep.

 

Op zoek naar hands-on inspiratie om om te gaan met de snelle veranderingen n.a.v. Covid19 ? Versnel door af en toe te vertragen met deze Mastermind-groep.

Prijs : 450€/deelnemer/5 sessies

Klik hier om aan te melden
Naar formulier

Co-minds : versterk je community

We begeleiden de sessies voor jou of we leren het jou, beide zijn mogelijk. Het resultaat voor je leden is dat ze deelnemen aan een gesprek met sterke focus en waarbij ze hoe dan ook bijleren. 

Wie deelneemt, wanneer, met welk thema zijn jouw beslissingen, voor de methodiek zorgen wij !

Contacteer ons voor meer info !

GET IN TOUCH

Lara Donners
Beveren-Waas
+32 473 95 95 35
lara.donners@congaz.be
 
BE 0867.200.190